book

  • Viziunea de a vedea oportunităţi acolo unde alţii văd doar obstacole.
  • Pasiunea pentru munca noastră şi o dedicare nestăvilită intereselor şi nevoilor clientului.
  • Avocaţi care sunt autorităţi in domeniile lor de activitate şi care formează o echipă cunoscută pentru perfomanţe excepţionale.
  • Convingerea comună că o comunicare deschisă, directă şi onestă este esenţială pentru a vă câştiga încrederea.
  • Fundaţie etică bazată pe ajutorul oferit clienţilor, angajaţilor si comunităţii noastre.

Clientii nostri remarcă faptul că avem o profundă cunoaştere şi apreciere faţă de domeniul lor de activitate şi sunt încurajaţi de încrederea pe care o avem în oferirea de servicii juridice superioare. Este un lucru dovedit faptul că pentru toţi clienţii urmărim să construim relaţii de lungă durată bazate pe o înţelegere în profunzime a ceea ce înseamnă obiectivele lor strategice şi a succesului lor.

Avem încredere în cunoştinţele noastre juridice nu doar pentru că ştim şi urmărim îndeaproape legile şi prevederile legate de afacerile clienţilor, dar şi pentru că ştim realităţile comerciale ale industriei, realităţile de reglementare, dar şi politica din spatele acestora.

img-thing

Ne cunoaştem foarte bine domeniul de activitate. Expertiza noastră este în dreptul afacerilor, litigiilor comerciale, civile şi administrative, soluţionarea conflictelor de afaceri, arbitraj-mediere, dreptul proprietăţii intelectuale, dar şi în reorganizarea şi lichidarea judiciară, vizând în principal protejarea drepturilor creditorilor.

Noi ne vedem ca fiind nişte arhitecţi juridici. Todică, Todică & Asociaţii creează soluţii pentru client şi are cunoştinţele necesare pentru a realiza orice obiectiv.

Atunci când clienţii vin la noi, aceştia aşteaptă o abordare strategică şi de ansamblu care să conducă la o rezolvare practică şi individualizată a cazului.

Înţelegem importanţa comunicării. Când Todică, Todică & Asociaţii reprezintă un client, avocatul nostru va comunica constant cu clientul astfel încât acesta va fi la curent cu evoluţia cazului pentru a lua decizii informate. Interesele clientului sunt principala noastră grijă.

Todică, Todică & Asociaţii propune soluţii individualizate şi oferă exact solutiile legale de care clienţii au nevoie. Aceştia remarcă avantajele de care se bucură lucrând cu o societate destul de mare pentru a pune la dispoziţie servicii legale în fiecare colţ al Romaniei, dar suficient de mică pentru a oferi atenţia personală pe care o merită.

Echipa noastră este informată, atentă şi creativă. Ne-am angajat pentru atragerea, educarea şi păstrarea celor mai buni avocaţi pentru societatea noastră, încurajând o atitudine de învingător şi o atmosferă de colaborare şi susţinere care necesită integritate, muncă de echipă, creativitate şi un spirit de entuziasm şi progres personal.

Obţinerea de rezultate pentru clienţi este cel mai important obiectiv. Suntem neobosiţi în examinarea îndeaproape a oricărei situaţii şi dificultăţi, cu aşteptarea că putem oferi soluţia optimă prin muncă şi tenacitate.

Clienţii ne aleg nu doar pentru expertiză şi pentru calitate, dar şi pentru principiile pe care Todică, Todică & Asociaţii a fost fondată: Integritate, Etică, Responsabilitate şi Încredere. Punem principiile în faţa profitului.