attorney-bakersfieldTodică, Todică & Asociaţii oferă servicii de asistenţă juridică şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată, mediere şi arbitraj, precum şi servicii de consultanţă.

Acţiunea legală – indiferent că este reprezentare în faţa instanţelor de judecată sau mediere şi arbitraj – întotdeauna implică un element de risc. Doar a trece cu uşurinţă peste cauze este un mare deserviciu făcut clienţilor şi integrităţii noastre. Înainte de a accepta să reprezentăm un client, ne asigurăm că acesta înţelege toate beneficiile şi riscurile implicate în planul de acţiune propus. În cadrul Todică, Todică & Asociaţii, clienţii se pot aştepta la o evaluare directă şi onestă asupra:

  • fondului cazului
  • obstacolelor pe care este posibil să le întalnim pe parcursul cauzei
  • şanselor de câştig
  • ce va obţine în cazul în care cauza este finalizată cu succes
  • costurilor şi riscurilor implicate

Alexandru-Victor Todica este membru fondator al Todică, Todică & Asociaţii şi titularul cursului de Legislaţie în Construcţii şi Urbanism predat la Facultatea de Drept a Universităţii Titu Maiorescu. El nu pregăteşte doar următoarea generaţie de avocaţi, ci o generaţie care caută să realizeze un impact pozitiv asupra comunităţii.


Echipa

avocat_alexandru_victor_todica
Alexandru-Victor Todică

Avocat

Abilitatea de a gândi strategic, pasiunea şi entuziasmul pentru profesia de avocat sunt principalele calităţi care îi permit să ofere clienţilor soluţii eficiente.

avocat-andreea-todica
Andreea Elena Todică

Avocat

Atenţia pentru detalii, comunicarea deschisă şi eficientă, precum şi soluţiile personalizate îi permit să reprezinte cu succes interesele clienţilor

avocat-Paul-Dan-Socoliu
Paul Dan Socoliu

Avocat

Seriozitatea, rigurozitatea şi eficienţa îi permit să reprezinte cu succes interesele clienţilor sai. În anul 2008 a devenit membru al Baroului Bucureşti. 

avocat-Liviu-Constantin-Sămoilă_mare
Liviu Constantin Sămoilă

Avocat

Abilităţile excepţionale de comunicare îi permit să ofere clienţilor soluţii eficiente şi bine documentate. În anul 2012 devine membru al Baroului Bucureşti